Eindelijk is de nieuwe website van Oldtimertrouwservice “Honeybee marry me” een feit. De tijd was aangebroken om de bestaande site te vervangen door een website die voldoet aan de nieuwste eisen zoals automatisch passend maken voor Tablets en Smartphones. Daarnaast hebben we nieuwe foto’s toegepast met dank aan de bruidsparen. Wat verder nieuw is, is het beokingssyteem, waarop u direct kunt zien of de trouwauto die u wenst op een bepaalde datum vrij is. U kunt on-line de oldtimer reserveren.

Uiteraard blijven we dezelfde service houden en kunt u vooraf uiteraard de oldtimers in levende lijve aanschouwen voordat u zo mogelijk definitief beslist.

We denken dat we met onze webbouwer een leuke, frisse, nieuwe site hebben gemaakt, die weer een tijdje mee kan.

We verwelkomen u graag als aanstaand bruidspaar, maar natuurlijk zijn de oldtimers ook voor tal van andere gelegenheden in te zetten zoals, jubilea, schoolfeest, buurtfeest of iets dergelijks.